Aftenkapsejlads

Aftenkapsejlads 2019

En ny sæson står for døren og vi håber at se mange på havnen til en ny omgang aftenkapsejladser i farvandet ud for Kragenæs. Mange af os er selvfølgelig gengangere fra de foregående år, men det må endelig ikke afholde nye deltagere fra at møde op. Vi vil meget gerne være flere, og eneste forudsætning er lyst til at deltage og godt humør. Brug lejligheden til at få prøvet båden af i trygge rammer i hyggeligt selskab. Mangler du gaster, eller kunne du tænke dig at være gast på en båd, så mød op tirsdag aften, eller ring på følgende nr. 61760333.

Sæsonen starter tirsdag d. 7. maj. Vi mødes på havnen kl. 18.00 til en kort orientering. Der startes kl. 18.50 (Af hensyn til færgen, når der startes mellem de to sidste koste i sejlrenden). Der sejles efter TCC, som er afløseren for Lystal, og beregnet på basis af bådens DH mål. De deltagende både vil blive inddelt i mindst to løb, og alle vil få tildelt TCC efter de officielle måledata.

8 sejladser giver 2 fratrækkere, 12 sejladser giver 3 fratrækkere og 16 sejladser giver 4 fratrækkere. Sejladser forstås som ikke aflyste aftenkapsejladser. Feriepause i ugerne 27-30. I september startes en halv time tidligere. Sidste sejlads er tirsdag d. 17. september. Resultatet af aftensejladserne er gældende som klubmesterskab.

Vi mødes i klubhuset efter sejladsen til en kop kaffe og brød, samt til en snak om sejladsen.

Skriv aftenens tid på listen i klubhuset. Resultatet lægges på hjemmesiden senest dagen efter.

Hvis der ikke er dommerbåd, skydes/tudes der fra en af de deltagende både. Der skydes/tudes 5 min. før start samt ved start. Hvis der ikke er dommerbåd tager de enkelte både selv tid.

Vel mødt til en række spændende sejladser.

Alle kan deltage, og nye hjælpes i gang.

Vi ses i Kragenæs!

Mvh Kapsejladsudvalget

Dette indlæg blev udgivet i ks. Bogmærk permalinket.